The Safetyzone Paintball is de ultieme locatie voor een Studenten uitje!

Voor een te gekke paintball dag kom je als student naar The Safetyzone Paintball. Op ons geweldige veld kan jullie studenten vereniging helemaal los gaan. Knal elkaar van het veld en zorg voor nog meer verbroedering. Paintball geeft je een adrenaline kick maar is vooral ook heel erg leuk. Bij The Safetyzone Paintball staat de wens van de klant voorop, het is onze missie om iedereen een geweldige dag te laten beleven.

Ons speelveld ligt in Hoogvliet Rotterdam en is zeer makkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Voor de poort ligt overigens een grote parkeerplaats waar gratis geparkeerd kan worden. Eenmaal binnen zal ons ervaren personeel iedereen welkom heten en starten met de uitleg van de regels, het spel en het materiaal. Vervolgens worden er teams gemaakt en barst de actie op het veld los. Storm met je kameraden over het veld terwijl de paintballs je om de oren vliegen. Natuurlijk bieden wij ook heerlijke drankjes en snacks aan voor, tijdens en na het spel.

Benieuwd naar onze prijzen? Bekijk dan onze tarieven en arrangementen via deze link. Wij hebben verschillende voordelige pakketten en ook onze standaard tarieven zijn scherp geprijsd.

Reserveer nu via ons reserveringsformulier en sleep al je studiegenoten mee voor de paintball dag van je leven!

Studenten Paintball

Paintball s'Gravenzande