Slechte ervaring met paintball? Ervaar de echte actie en fun van paintball bij The Safetyzone!

Heb je ergens een slechte paintball ervaring gehad kom dan naar The Safetyzone Paintball en beleef hoe geweldig de activiteit  kan zijn. Bij ons staat de klant centraal en komt iedereen met een glimlach van het veld. Ons personeel heeft meer dan 10 jaar ervaring en zorgt ervoor dat alles veilig verloopt. Daarnaast deel je het speelveld bij ons niet met onbekende. Jij en je groep hebben het veld helemaal voor jezelf.

Het speelveld zelf is lekker uitdagend met allerlei obstakels waar je dekking achter kunt nemen. Denk hierbij aan huisjes, schotten, bunkers, een klein kerkhof, begroeiing en zelfs een loopgraaf. Werk samen met je team en elimineer één voor één de tegenstanders of ren solo over het veld en schiet iedereen als rambo van het veld. Alles kan en bijna alles mag. Verzamel je vrienden, familie en familie en ervaar hoe gaaf het echte paintball is. Bij ons geen slechte ervaringen, maar juist zin om nog een keer te komen knallen.

Natuurlijk is de prijs ook enorm belangrijk, gelukkig hanteren we bij The Safetyzone Paintball een lekker scherp tarief. Bekijk onze arrangementen en tarieven via deze link en zie voor jezelf hoe voordelig paintball wel niet kan zijn. Wil je een reservering plaatsen vul dan het reserveringsformulier in of neem telefonisch contact met ons.

Tot snel!

Slechte paintball ervaring

Paintball s'Gravenzande