Evenementen

Bij The SafetyZone worden door het jaar heen diverse evenementen georganiseerd. Naast de opendagen waar hobby spelers een hele dag tegen elkaar spelen worden er ook meerdere toernooi dagen georganiseerd. Bij deze evenementen strijden teams in competitieverband tegen elkaar om die felbegeerde eerste plek te bemachtigen.

Paintball Opendag

Om de twee weken vindt er bij The SafetyZone Paintball een opendag plaats. Op deze speciaal georganiseerde speeldagen komen hobby spelers samen om tegen elkaar te spelen voor een zeer gereduceerd tarief. Mocht je nog niet in het bezit zijn van eigen materiaal dan kan je voor een klein bedrag extra spullen huren. De teams worden op de dag zelf gelijk ingedeeld en er worden verschillende speltypes gespeeld. De opendagen zijn bedoeld om de hobby paintball te stimuleren en paintball in de regio te laten groeien. Lijkt het jouw interessant om paintball als hobby op te pakken, kom dan een keer kijken of meedoen.

 

Algemene informatie opendagen

Aanvang:            10:00

Einde:                 15:00

Paint:                  Field Paint Only – vanaf €15 per zak of €50 per doos

Perslucht:           300 BAR / 4500 PSI

Catering:            Snacks, warme snacks & drank is aanwezig

Entree:               €10,00 met eigen uitrusting / €20,00 inclusief uitrusting

Paintball Toernooi

Voor de paintballers die naast de opendagen de hobby ook op competitief niveau willen beoefenen organiseert The SafetyZone Paintball ook diverse toernooien door het jaar heen. Er is geen doorlopende competitie, enkel losstaande evenementen waar een winnaar uit komt. De verschillende toernooien verschillen van elkaar op het gebied van teamgroten en speltype. Denk hierbij aan een 2vs2, 3vs3, 4vs4 of 5vs5 en speltypes als team deathmatch en capture the flag.

Het doel van veel deelnemende teams is om zo hoog mogelijk te eindigen of zelfs de eerste plaats te mogen claimen, maar het is voor de organisatie belangrijk dat alle deelnemende teams een plezierige dag beleven. Iedereen is welkom om deel te nemen en mocht je nog niet in een team spelen dan is het mogelijk je als losse speler op te geven. Die spelers kunnen teams helpen die een mannetje missen of samengevoegd worden met andere losse spelers om zo alsnog een team te vormen.

Meedoen aan een toernooi van The SafetyZone? Hou dan onze website en facebook pagina in de gaten voor het eerst volgende toernooi en schrijf je door te mailen naar info@paintball.nl.