Paintball als bedrijfsuitje bij The Safetyzone Paintball

Paintball bij The Safetyzone is een geweldige optie als bedrijfsuitje. Kom met al je collega’s, werkgevers en werknemers bij ons op het veld proeven van de actie, adrenaline en fun. Paintball is een teamactiviteit waarbij samenwerken cruciaal is. Om te winnen moeten de spelers in een team elkaar dekking geven en onderling goed communiceren. Alleen zo kan het doel in het spel behaald worden. Dat kan het elimineren van de tegenstander zijn, de vlag veroveren of een positie verdedigen. Paintball brengt spanning met zich mee omdat er op elkaar geschoten wordt, nadenken, samenwerken en handelen onder stress wordt dus extra goed getest. Natuurlijk is het ook gewoon heel erg leuk voor iedereen. Het komt namelijk niet elke dag voor dat je op de baas en collega’s mag schieten met paintballs.

Ons personeel heeft ruim 10 jaar ervaring. Zij zorgen ervoor dat het paintball bedrijfsuitje veilig verloopt en dat iedereen met een grijns van het veld afkomt. Overigens is de locatie van The Safetyzone Paintball makkelijk te bereiken en kan er voor de deur geparkeerd worden.

Bekijk voordat je reserveert nog even onze arrangementen en tarieven pagina. Daar zijn onze scherpe prijzen en samengestelde pakketten te zien. Maak een keuze uit de opties en boek een bedrijfsuitje bij The Safetyzone Paintball. Daar krijg je geen spijt van!

Paintball Bedrijfsuitje

Paintball s'Gravenzande