Kom met het hele bedrijf paintballen bij The Safetyzone

Op zoek naar een te gekke activiteit als bedrijfsuitje, komen dan voor actie, fun en teambuilding naar The Safetyzone Paintball. Bij ons komen talloze bedrijven gedurende het jaar genieten van een heerlijke paintball dag met alle collega’s. Paintball zit niet alleen boordevol actie en plezier, maar laat mensen ook samenwerken. De ideale activiteit dus voor elk bedrijf.

The Safetyzone Paintball is gevestigd in Hoogvliet onder Rotterdam en is makkelijk te bereiken. Daarnaast kan er voor de deur op een ruime parkeerplaats gratis geparkeerd worden. Na een warm welkom kan er een drankje en hapje gedaan worden. Vervolgens zal ons personeel het spel, materiaal en de veiligheid regels uitleggen. Eenmaal voorzien van een masker, geweer en overall kunnen de teams verdeeld worden en barst de actie los.

Op het veld kunnen verschillende speltypes gespeeld worden, maar elkaar elimineren staat altijd centraal. Werk samen als team en verover het veld of sluip onopgemerkt over het veld en schakel iedereen in de rug uit. Alles is mogelijk tijdens een potje paintball en bijna alles mag. Wij zorgen ervoor dat het spel voor iedereen plezierig en veilig verloopt zodat elke deelnemer met een glimlach van het veld komt.

Bekijk onze tarieven en arrangementen via deze link. Voor een reservering dient ons reserveringsformulier ingevuld te worden of kan er contact met ons opgenomen worden.

Kom binnenkort met heel het bedrijf paintballen bij The Safetyzone Paintball en geef je werknemers een dag die ze niet snel zullen vergeten.

Bedrijfs Paintball

Paintball s'Gravenzande